LaVie Kappers website logo

MORGEN WEER EEN LAVIE KAPPERS LOOK

In onze vestigingen werken we uitsluitend met topmerken en producten die de ultieme verzorging en styling van ieder haartype garanderen.

KEVIN.MURPHY
KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Zij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

MOROCCANOIL
Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Zij leggen zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.

SCHWARZKOPF
Een van de meest bekende merken binnen de haarindustrie is Schwarzkopf. Het merk dateert uit 1898 en het succes begon toen Hans Schwarzkopf een kleine drogisterij in een Berlijnse wijk vol trendy parfumeriezaken opzette.
Na internationale distributie, ging Schwarzkopf als koploper over op vloeibare shampoo. Deze innovatie bleek een nog groter succes, waarna Schwarzkopf een eigen trainingscentrum opzette voor professionals en weder-uitbreiding leidde tot een groots succes.

STMNT HAARVERZORGING
Zorg voor een upgrade van je dagelijkse routine met een snelle en makkelijke oplossing, die ontwikkeld is om samen te werken met de STMNT styling producten. Speciaal ontwikkeld voor de verzorging van alle haar- en baard types. Deze high-performance formules bevatten geactiveerd houtskool om te reinigen en menthol voor dat extra frisse, schone gevoel.

KAPPERSABONNEMENT.NL
Bij een deelnemende kapper van Kappersabonnement.nl betaal je een vaste scherpe prijs per maand en is van tevoren precies duidelijk welke behandelingen daaronder vallen. Voor deze behandelingen kun je afhankelijk van het soort abonnement beperkt of onbeperkt terecht, mits de gezondheid van je haar niet in het geding komt. Er zijn dus niet allerlei vage beperkingen of kleine lettertjes, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

KOM WERKEN BIJ DE KAPPERS MET CREATIVITEIT

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING IN EEN LEUK EN GEZELLIG TEAM VAN LAVIE KAPPERS?

VACATURES